Роль водних об’єктів у садово-паркових зонах - Глоговський, Любомир Володимирович; Дидів, Ольга Йосипівна; Дидів, Ігор Володимирович; Стефанюк, С. В. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: водні об’єкти; компонент садово-паркових ландшафтів; урбанізовані екосистеми; мікрокліматичні умови; water bodies; component of garden and park landscapes; urbanized ecosystems; microclimatic conditions