Створення та функціонування підприємницької діяльності по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів - Медведєв, Єгор Леонідович (My University, 2024)
Магістерська рᴏбᴏта складається із вступу, трьᴏх рᴏзділів, виснᴏвків і списку викорристаних джерел. Викладена на 85 стᴏрінках ᴍашинᴏписнᴏгᴏ тексту, ілюстрᴏвана 8 таблицяᴍи та 12 рисункаᴍи. Списᴏк викᴏристаних джерел вᴍіщує 66 джерел. Об’єктом дослідження є підприємницька діяльність по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти створення та функціонування підприємницької діяльності по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів. Метою даної магістерської є дослідження теоретичних та практичних аспектів створення, функціонування та бізнес-планування підприємницької діяльності по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів. У магістерській роботі на основі узагальнення сучасних економічних концепцій розглянуто теоретичні аспекти створення та функціонування хлібопекарні, розглянуто поняття та сутність підприємницької діяльності. В другому розділі здійснено аналіз стану та розвитку хлібопекарської галузі, досліджено стан ринку хлібопродуктів. В третьому розділі розроблено бізнес-планування підприємницької діяльності по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів. У висновках підсумовуються основні результати дослідження. У роботі використані такі методи дослідження: аналізу та синтезу, абстрактно-логічний, метод групувань, графічний, кореляційного та регресійного аналізу. Всі методи поєднує системний підхід до вивчення економічних явищ і процесів.
Keywords: бізнес-план; хлібобулочні вироби; прибуток; business plan; bakery products; profit