Оцінка сучасного стану та перспектив ведення мисливського господарства в Чорноліському надлісництві Філії «Центральний лісовий офіс» ДП «Ліси України» - Самородченко, Сергій Володимирович (My University, 2025)
Бакалаврська робота складається з 56 сторінок друкованого тексту, що включає в собі вступ, чотири розділи, висновки, список використаної літератури, який налічує 23 джерела та додатки. У першому розділі наводяться дані про місцезнаходження та площу господарства, клімат, рельєф, ґрунти, гідрографію, лісовий фонд, інші угіддя та економічні умови. В другому розділі аналізується інформація про видовий склад, чисельність мисливських тварин, бонітування угідь для основних видів тварин. Третій розділ присвячено дослідженню шляхам оптимізації та ведення біотехнічної діяльності. У четвортому представлено перспективи діяльності мисливського господарства та його розвитку. У висновках та пропозиціях представлено результати досліження і рекомендації для виробництва.
Keywords: оцінка сучасного стану; мисливське господарство; природно-кліматичні умови; біотехнічна діяльність; оптимізація; assessment of the current state; hunting management; natural and climatic conditions; biotechnical activities; optimisation