Оцінка сучасного стану меліорованих земель Рівненської області - Смикало, В. Д. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези наукових праць та висвітлені результати досліджень, присвячених питанням ролі землевпорядкування і топографо-геодезичних вишукувань у вирішенні завдань відбудови уражених і зруйнованих російськими агресорами в період неоголошеної Україні війни поселень, об’єктів інфраструктури, сільськогосподарських і лісогосподарських угідь, гідротехнічних і промислових споруд, природозаповідних та інших об’єктів. Для фахівців у сфері геодезії та землеустрою, екологів, географів, працівників аграрного сектору, природоохоронних установ, органів місцевого самоврядування.
Keywords: стан меліорованих земель Рівненської області; сільське господарство; меліоративні заходи; продовольча безпека країни; The state of reclaimed land in Rivne region; agriculture; land reclamation measures; food security of the country