Стратегії диверсифікації експортних ринків як інструмент зменшення фінансових ризиків для України - Скороход, В. Е.; Павленко, Марина Миколаївна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді за матеріалами Міжнародного науково-практичного семінару, який відбувся в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 лютого 2024 року
Keywords: фінансові ризики; стратегії диверсифікації; диверсифікація експортних ринків; finanzielle Risiken; financial risks; Diversification strategies; Strategien zur Diversifizierung; Diversifizierung der Exportmärkte; Diversification of export markets