Міжкультурна комунікація в парадигмі філософської антропології - Лаута, Олена (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: міжкультурна комунікація; філософська антропологія; міжкультурний діалог; соціальна психологія; intercultural communication; philosophical anthropology; intercultural dialogue; social psychology