Практичний курс основної іноземної мови: LEARNING ENGLISH TROUGH VIDEO - Іванова, Оксана Вікторівна; Тарасова, Віталіна Василівна (ДДП «Експо-Друк», 2016)
У навчальному посібнику розкрито методологічні засади вивчення англійської мови за допомогою автентичних художніх фільмів, пропонуються розробки спеціальних технологій застосування художніх відеофільмів Великобританії й США, комплекси вправ до них, схеми аналізу фільмів. Рекомендується для студентів фахових факультетів вищих закладів освіти України, філологів, викладачів, а також усіх, хто цікавиться вивченням іноземної мови
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів (Лист № 1/11-16905 від 24.10.2014)
Keywords: англійська мова; філологія