Раціональне використання земель природоохоронного фонду як основа сталого розвитку - Карабан, К. І.; Білодід, Н. А.; Купріянчик, Ірина Петрівна (НУБІП України, 2024)
Тези доповідей учасників Міжнародної практичної конференції «Сучасні виклики в управлінні земельними ресурсами» (м. Київ, 7 червня 2024 р.)
Keywords: екологічний баланс; стійкість екосистем; очищення води; збереження ґрунтів; ecological balance; ecosystem sustainability; water purification; soil conservation