Зарубіжний досвід досягнення гендерного паритету у поліції: окремі аспекти - Стахура, Андрій (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: законодавчі новели; сили безпеки і оборони; оцінювання перспектив; позитивні практики; legislative amendments; security and defense forces; assessment of prospects; positive practices