Обґрунтування схеми та засобів механізації вирощування саджанців плодових культур на грядах - Чижиков, І. О. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: вирощування саджанців плодових культур на грядах; механізація вирощування саджанців; галузь розсадництва плодових культур; growing seedlings of fruit crops on ridges; Anbau von Setzlingen von Obstkulturen auf Dämmen; mechanisation of seedling cultivation; Mechanisierung der Setzlingszucht; fruit crop nursery industry; Baumschulwesen für Obstkulturen