Автомобілі на сонячній енергії - Лисенко, Олександр Миколайович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: заборона дизельних автомобілів; акумуляторні електромобілі; автомобілі на сонячній енергії; сонячні панелі; ban on diesel cars; battery electric cars; solar cars; solar panels