Гігієнічні аспекти ергономічних характеристк робочих місць механізаторів-операторів сiльськогосподарських машин - Марчишина, Євгенія Іванівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2020)
В статті представлені тези доповідей учасників XVІ Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2020».
Keywords: професійні захворювання механізаторів; конструктивні недолiки кабiни; втома у механізаторiв; occupational diseases of machine operators; design flaws of the cabin; fatigue among machine operators; Berufskrankheiten von Maschinenführern; Müdigkeit bei Maschinenführern