Діагностика кардіогеної артеріальної тромбоемболії у свійського кота - Петрушко, А. С. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: тромбомболія; кардіогенна артеріальна тромбомболія; кардіоміопатія котів; ехокардіографія; thromboembolism; cardiogenic arterial thromboembolism; cat cardiomyopathy; echocardiography