Удосконалення ротаційних різальних апаратів кормозбиральних машин - Кузьменко, Володимир Федорович; Онищенко, Володимир Борисович (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: кормозбиральні машини; заготівля кормів; ротаційні косарки; енергоємність роботи; forage harvesters; feed preparation; rotary mowers; energy intensity of work