Агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення - Волонтир, А. В.; Ротте, С. В. (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: ґрунтовий покрив; господарська діяльність людини; моніторинг ґрунтів; soil cover; human economic activity; soil monitoring; Bodenbedeckung; Bodenüberwachung