Управління процесом виробництва біоенергії в умовах імплементації європейського зеленого курсу - Шалабай, П. Л.; Файчук, Олександр Михайлович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: виробництво біометану; нормативно-правова база; сфера біоенергетики; зелений курс; biomethane production; regulatory framework; bioenergy sector; green course