Перспективи побудови силових установок гібридних автомобілів - Вакулик, Д. О.; Тітова, Людмила Леонідівна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIX міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...».
Збірник тез доповідей XIX міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...»
Keywords: гібридні автомобілі; силові установки гібридних автомобілів; електропривод; поліпшення екологічних показників автомобіля; hybrid cars; power plants of hybrid cars; electric drive; improving the environmental performance of the car