Особливості розвитку технології ремонту машин до 1941 року - Герук, Станіслав Миколайович; Сукманюк, Олена Миколаївна (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: технології ремонту машин; технічне обслуговування; ремонт сільськогосподарської техніки; machine repair technologies; maintenance; repair of agricultural machinery; Maschinenreparaturtechnologien; Wartung