Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2023 (15-16 листопада 2023 року, НУБіП України, Київ) - (:unkn) unknown (НУБіП України, 2025)
Збірник матеріалів XIІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні ’2025", 13–14 листопада 2025 року, НУБіП України, Київ.
Укладач: д.т.н., доцент Шкарупило Вадим Вікторович. Рекомендовано до друку вченою радою факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 18.12.2025). Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.
Keywords: глобальні проблеми інформатизації; регіональні проблеми інформатизації; природокористування; суспільство; global problems of informatization; regional problems of informatization; nature management; society