Забезпечення ресурсу висівних апаратів просапних сівалок - Харьковський, Ігор Сергійович; Лоза, А. Є. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: просапні сівалки; дозувальні диски; ущільнювальні прокладки; row crop drills; metering discs; sealing gaskets