Аналіз та моделювання деяких факторів, що впливають на ринок молока в Україні - Галаева, Людмила (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника XI Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні ’2023” (м. Київ, 15-16 листопада 2023 р)
Keywords: прогнозування; ринкові тренди; економетричне дослідження; молочний ринок; forecasting; market trends; econometric research; dairy market