Селекційна цінність інбредних ліній кукурудзи за показниками якості зерна - Спряжка, Роман Олегович; Жемойда, Віталій Леонідович; Рябий, М. А.; Стецько, В. І. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: кукурудза; селекція; Mais; corn; selection; Auswahl