State of problem of formation of repair-serving influences combine harvesters - Martinyuk, Dmytro (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: repair-serving combine harvesters; technical operation; internal-combustion engines of combines; двигуни внутрішнього згоряння комбайнів; ремонт-обслуговування комбайнів; технічна експлуатація; Reparatur von Mähdreschern; technischer Betrieb