Засади правового забезпечення інституціоналізації екосистемних платежів - Денисенко, Ірина Сергіївна (НУБІП України, 2024)
Тези доповідей учасників Міжнародної практичної конференції «Сучасні виклики в управлінні земельними ресурсами» (м. Київ, 7 червня 2024 р.)
Keywords: екосистемні платежі; правове забезпечення; державне регулювання; екологічна оцінка; ecosystem payments; legal support; government regulation; environmental assessment