Вплив комунікації на формування громадянського суспільства - Шанаєва-Цимбал, Людмила (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: комунікація; громадянське суспільство; інформаційне суспільство; комунікативні технології; communication; civil society; information society; communication technologies