Алелопатичні виділення ріпаку та їх вилив на проростання насіння бур’янів - Шпірюк, А. В.; Анісимова, Антоніна Анатоліївна; Кулик, М. В. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: алелопатія; структура сівозміни; ріпак озимий; allelopathy; crop rotation structure; winter rapeseed; Allelopathie; Winterraps