Економіко-математична модель оптимізації витрат інвестиційно- будівельного проекту платної автомобільної дороги - Загурський, Олег Миколайович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: модель оптимізації витрат; проект платної автомобільної дороги; економіко-математична модель оптимізації витрат; cost optimisation model; toll road project; economic and mathematical model of cost optimisation; Mautstraßenprojekt; wirtschaftliches und mathematisches Modell der Kostenoptimierung