Міжнародна ветеринарна анатомічна номенклатура - Хомич, Володимир Тимофійович; Левчук, Віктор Сидорович; Горальський, Леонід Петрович; Ших, Юліан Степанович; Калиновська, Ірина Григорівна (My University, 2005)
Номенклатура – це слово латинського походження і його буквальний переклад – перелік або список. У сучасному розумінні номенклатура – це перелік специфічних назв, термінів, які використовують у будь-якій галузі науки, техніки, мистецтва тощо.
NOMINA EMBRYOLOGICA VETERINARIA
Допущено міністерством аграрної політики України як посібник для підготовки фахівців у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівнів акредитації з напряму „Ветеринарна медицина”
Keywords: анатомічна номенклатура; ветеринарна номенклатура; ветеринарна анатомічна номенклатура