Еволюція концепції ремонту і обслуговування (технічного сервісу) техніки АПК - Науменко, Олександр Артемович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: технічний сервіс; технічний сервіс в агропромисловому комплексі; technical service; technical service in the agricultural sector; technischer Dienst; Technischer Dienst im Agrarsektor