Стратегії підвищення конкурентоспроможності суб’єктів агробізнесу на основі біоенергетичних технологій - Маршалок, Михайло (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: ринкова економіка; підприємницькі структури; економічна конкуренція; ефективність діяльності; market economy; business structures; economic competition; performance efficiency