Конные опрыскиватели по данным исследования на станции испытания земледельческих машин и орудий Киевского Политехнического института. Сообщение 2-е - Древновский, И. И. (Лито-Типография С.В. Кульженко, 1912)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Keywords: Сельскохозяйственные машины; сельскохозяйственное оборудование; опрыскиватели; земледельческие машины