Вплив позакореневих підживлень на формування урожайності зерна кукурудзи в Лівобережному Лісостепу України - Каленська, Світлана Михайлівна; Говенько, Роман Володимирович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: позакореневі підживлення; гібриди кукурудзи; урожайність зерна; foliar feeding; maize hybrids; grain yield; Folgeernährung; Maishybriden