Цивільне судочинство в умовах воєнного стану - Матвієнко, Анна (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: цивільне судочинство; пошук альтернативних способів; центр цивільного процесу; унеможливлення функціонування механізму; civil proceedings; search for alternative ways; civil process center; disabling the functioning of the mechanism