Седація і анальгезія котів з ортопедичною патологією в клініках України - Солонін, Павло Костянтинович; Куліда, Марія Анатоліївна (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: оцінка болю у котів; основі спостереження та взаємодії з використанням бальної оцінки; підвищення комфорту; Pain assessment in cats; based on observation and interaction using a scoring system; increased comfort