Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи освітньо-професійної програми Екологія спеціальності 101 Екологія галузі знань 10 Природничі науки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Бондарь, Валерія Іванівна; Сальнікова, Анна Валеріївна; Клепко, Алла Володимирівна; Наумовська, Олена Іван; Павлюк, Сергій Дмитрович; Паламарчук, Світлана Петрівна; Чабанюк, Ярослав Васильович (My University, 2023)
Підготовка і захист кваліфікаційної роботи є завершальним етапом навчання студентів за освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів та формою атестації здобувачів вищої освіти. Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Рекомендовано до друку вченою радою факультету захисту рослин, біотехнологій та екології
Keywords: підготовка і захист кваліфікаційної роботи; розвиток навичок самостійної роботи; засвоєння методів формування завдань; оволодіння методиками визначення; preparation and defence of a qualification thesis; development of independent work skills; learning how to set tasks; mastering methods of determination