Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу - Москвічова, Олена Сергіївна (НУБіП України, 2022)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу» укладено відповідно до вимог підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і компетентностей галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно ресторанний бізнес» та висвітлено основні вимоги та завдання які виносяться на розгляд на практичні заняття з курсу.
Keywords: дизайн об’єктів; готельно-ресторанного бізнес; створення інтер’єрів; інтер’єр готелю