Preliminary in vitro study of the antimicrobial potential of Ficus macrophylla Desf. ex Pers. leaves (Moraceae) - Tkachenko, Halyna; Buyun, Lyudmyla; Truchan, Mariola; Góralczyk, Anna; Osadowski, Zbigniew; Maksin, V.; Honcharenko, Vitaliy; Prokopiv, Andriy (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: in vitro; antimicrobial potential; Ficus macrophylla; антимікробний потенціал; antimikrobielle Wirkung; Фікус великолистий; Ficus macrophylla; Forschung