Формування системи мотивації працівників підприємства - Торгонський, Богдан Анатолійович (НУБіП України, 2025)
Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний текст магістерської кваліфікаційної роботи викладено на 80 сторінках друкованого тексту, робота містить 27 таблиць і 10 рисунків. Список використаних джерел включає 51 найменування. У першому розділі магістерської кваліфікаційної роботи узагальнено теоретичні основи формування системи мотивації працівників підприємства. Розкрито сутність поняття «мотивація» у підприємстві, охарактеризовано особливості формування системи мотивації працівників підприємства та проаналізовано теорії та методи формування системи мотивації працівників підприємства. Другий розділ магістерської кваліфікаційної роботи присвячений діагностиці формування системи мотивації працівників підприємства. Наведено загальну характеристику підприємства, проаналізовано кількісний склад і плинність персоналу підприємства та здійснено оцінку формування системи мотивації працівників підприємства. У третьому розділі магістерської кваліфікаційної роботи наведено напрями удосконалення формування системи мотивації працівників підприємства. Запропоновано рекомендації щодо покращення формування системи мотивації працівників підприємства, надано пропозиції щодо використання позитивної психології як інструменту покращення формування системи мотивації працівників підприємства та проаналізовано зарубіжний досвід формування системи мотивації працівників підприємства.
Keywords: мотивація; стимулювання; механізм мотивування; персонал; motivation; stimulation; mechanism of motivation; personnel