Схема розміщення дослідних ділянок за довжиною гону поля - Соломка, Олексій Валерійович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: урожайність зерна; високоврожайний агрофон; великотоварні господарства; довжина гону поля; grain yield; high-yielding agricultural background; large-scale farms; length of the field run