Аналіз механічного обробітку ґрунту для розвитку рослин - Теслюк, Віктор Васильович; Марценюк, І. С.; Пугач, О. М. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: догляд за посівами; робочі органи ґрунтообробних машин; основний обробіток ґрунту; комбінований дисковий агрегат; crop care; working parts of soil cultivation machines; basic tillage; combined disc unit