Система управління та аналізу роботи мережі готелів - Мельниченко, В. В. (My University, 2023)
Дипломна робота присвячена розробці та дослідженню системи управління та аналізу роботи мережі готелів. Робота ставить перед собою завдання розробки комплексної системи, яка забезпечує ефективне управління, моніторинг та аналіз роботи мережі з метою забезпечення її стабільності та оптимізації продуктивності. У роботі будуть проаналізовані сучасні методи управління мережею та існуючі засоби моніторингу. Буде розроблена власна система управління, яка включатиме засоби дистанційного керування та налаштування обладнання мережі. Крім того, розроблена система дасть можливість збирати та аналізувати дані про навантаження, а також виявляти можливі проблеми та надавати автоматизовані рішення для їх вирішення.
Keywords: система управління; аналіз роботи; мережа готелів; management system; performance analysis; hotel chain