Гунько Сергій Миколайович2023-12-122023-12-122023Методичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" : методичні вказівки для студентів агробіологічного факультету / уклад. С.М. Гунько. - К. : ЦП "Компринт", 2023. - 56 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10625Рекомендовано методичною комісією агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниНаведено методичні рекомендації у формі завдань для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” для студентів агробіологічного факультету.ukтехнологія зберігання рослинництвапереробка продукції рослинництваplant storage technologyPflanzenspeichertechnikVerarbeitung pflanzlicher Produkteprocessing of plant productsМетодичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва"TeachingMaterial