Збірник тез доповідей VIII-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» в рамках роботи XXXII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2020» (11-14 серпня 2020 року) - Ібатуллін, Ільдус Ібатуллович; Отченашко, Володимир Віталійович; Sobczuk, Henryk; Адамчук, Валерій Васильович; Роговський, Іван Леонідович (НУБіП України, 2020)
В збірнику представлені тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів
Keywords: інноваційне забезпечення виробництва; органічна продукція; АПК; аграрна газузь економіки