Леонова Богдана Ігорівна2015-10-272015-10-272015Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня кандидата техніч. наук: 03.00.20 - біотехнологія / Б. І. Леонова ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/470The thesis on completing the scientific degree of a Candidate of Technical Sciences in specialty 03.00.20 - biotechnology. - National University of Life and Environmental Sciences of UkraineДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. – Національний університет біоресурсів і природокористування Україниukбіотехнологіяякістьбезпечністьварені ковбасибактеріальні препаратимолочнокислі бактеріїденітрифікаціябіоконсерваціяекологічністьРозробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмівThesisAbstract