Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України - Ніколаєнко, Станіслав Миколайович (НУБіП України, 2018)
Висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України і в співпраці із закордонними науковцями, працівниками навчальних закладів Міністерства освіти і науки України та науково-дослідних інститутів НАН України, НААН України і Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Keywords: техніка АПК; енергетика АПК