Витрати палива на міжнародних автоперевезеннях - Бондарєв, Сергій Іванович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: витрати палива на міжнародних автоперевезеннях; fuel consumption in international road transport; Kraftstoffverbrauch im internationalen Straßenverkehr; планування міжнародних автоперевезень; planning of international road transport; Planung des internationalen Straßenverkehrs