Морфологічні особливості індолентної в-клітинної лімфоми собак - Самойлюк, Вячеслав Володимирович; Самойлюк, Ганна Вячеславівна; Писарєва, Вікторія Владиславівна (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: морфологічні особливості собак; солідних скупчень і полів тварин; диференціального діагнозу собак; morphological features of dogs; solid clusters and fields of animals; differential diagnosis of dogs