Сфера послуг. Том 2. Готельна справа - Гопкало, Лариса Михайлівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Кудінова, Ірина Петрівна; Мосіюк, Стефанія Іванівна; Моргулець, Оксана Борисівна; Самсонова, Вікторія Володимирівна; Шкварун, Любов Ігорівна (НУБіП України, 2025)
У словнику систематизовано сучасні терміни з готельної справи, які використовуються під час провадження організаційної, управлінської, маркетингової діяльності. Дане видання складається з 8 розділів, які містить широковживану та спеціалізовану термінологію та тлумачать сутність цих понять. Словник призначений для користування широким колом зацікавлених осіб: студентами середніх та вищих навчальних закладів, аспірантами, викладачами, науковими співробітниками, керівниками та працівниками підприємств, підприємцями.
Готельна справа
Затверджено на засіданні вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: сфера послуг; service sector; готельна справа; the hotel industry; маркетингова діяльність; marketing activities; спеціалізована термінологія; specialist terminology