Значення люцерни посівної у кормовиробництві - Ковпак, Ярослав Олександрович; Бурко, Леся Миколаївна (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: мікробіологічна активність ґрунту; однорічні кормові культури; біологічне кормовиробництво; люцерна посівна; microbiological activity of the soil; annual fodder crops; organic feed production; alfalfa