Основні способи підвищення ресурсу зубчастого зчеплення - Похиленко, Геннадій Миколайович; Король, Р. Р. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: зубчасте зчеплення; машинобудування; зміцнення деталей; комплексно-легована сталь; gear coupling; mechanical engineering; strengthening of parts; complex alloy steel